Internet

Bij PS webdesign plus aan het goede adres

PSWP begrijpt dat kleinere bedrijven geen enorm budget hebben om een site of webwinkel te laten ontwerpen, bouwen en of te onderhouden. Daarom bent u hiervoor bij ons aan het goede adres. Om online met uw doelgroepen te communiceren hebt u een website nodig. Zit u in de retail dan kunt u niet zonder webshop. PSWP maakt websites en webshops voor een redelijke prijs.

PSWP voor elk budget
Wij ontwerpen, bouwen én onderhouden websites en webshops voor elk budget. Visueel aantrekkelijk vormgegeven, zoekmachinevriendelijk en onderhoudsarm. Hebt u al een website maar voldoet deze niet meer aan uw wensen, dan restylen we uw site zo dat u er weer een tijd mee vooruit kunt.

Onderhoud en vindbaarheid
Uw site moet er niet alleen mooi uitzien, u moet er ook niet teveel omkijken naar hebben. Misschien hebt u er het liefst helemaal geen omkijken naar. Laat dan uw website door PSWP beheren. Wij zorgen er dan voor dat uw informatie actueel blijft. Maar ook dat uw bezoekers en zoekmachines u goed kunnen vinden.

Wat doet PS webdesign plus voor u?

Webdesign

Natuurlijk moet u zelf tevreden zijn over uw website, belangrijker is misschien dat uw website ook aan de wensen en verwachtingen van uw doelgroep voldoet.

PSWP helpt u op weg
We laten uw website aansluiten bij uw imago en huisstijl. We zorgen voor aantrekkelijke vormgeving en duidelijke teksten. En natuurlijk ook dat de navigatie klopt en bezoekers er snel en makkelijk hun weg vinden.

Content Management Systeem
PSWP biedt websites aan met of zonder CMS. Sommige websites moeten vaker aangepast worden dan andere. Omdat u bijvoorbeeld regelmatig nieuws plaatst, nieuwe producten lanceert of een wisselende collectie presenteert. In deze gevallen is het handig wanneer u zelf de inhoud kunt aanpassen. Uiteraard kunt u het plaatsen van de content ook aan ons uitbesteden.

PSWP bouwt in Joomla!
Websites met CMS bouwen we in Joomla! Joomla! Is gebruikersvriendelijk en flexibel. Bovendien is het open-source software, wat betekent dat het gratis is. U hebt geen jaarlijks terugkerende licenciekosten en toch draait uw site op een stabiel en wereldwijd getest platform.

Webshop

Met een online shop bent u altijd open! 24 uur per dag, 7 dagen per week. Niet alleen voor uw lokale klanten maar voor een wereldwijd publiek. Laat ook uw webwinkel door PSWP bouwen. Wij kunnen op verschillende manieren een webshop voor u realiseren, het liefst met open-source software.

PSWP gebruikt de beste webshop software
Het mooiste is natuurlijk wanneer de look-and-feel van website en webhop op elkaar aansluiten. Hebt u een Joomla! website dan bouwen wij graag in Hikashop. Hikashop is een van de beste systemen voor webwinkels en sluit naadloos aan op Joomla! sites. Of we bouwen uw webwinkel met Prestashop. Ook Prestashop is gebaseerd op open-source maar heeft Joomla! niet als basis.

Online betalen
Voor alle online betalingen werken we samen met MultiSafepay een betrouwbare en veilige manier voor onder meer iDEAL en creditcard betalingen.

Ondersteuning & Onderhoud

Bij PSWP bent u ook voor ondersteuning en onderhoud aan het juiste adres. Met onze ervaring van verschillende systemen en internetmarketing zijn wij in staat u te ondersteunen waar en wanneer u wilt. Of het nu gaat om het verzorgen van uw digitale nieuwsbrieven, het onderhoud van uw site, meedenken over internet marketing of – advertising, wij zijn er voor u.

Website of webwinkel restylen
Het leek zo eenvoudig en misschien hebt u zelf uw website ooit opgezet met bijvoorbeeld NovoSite, of uw webwinkel ingericht met mijnwebwinkel.nl Nu komt u er achter dat uw site of webshop toch niet helemaal meer aan uw wensen voldoet. PSWP kan uw site ombouwen en ervoor zorgen dat u zich online professioneel presenteert.

Digitale marketing
PSWP vult uw organisatie ook graag aan op het gebied van digitale marketing. U doet waar u goed in bent, wij zorgen ervoor dat u goed en professioneel zichtbaar en vindbaar bent op het internet. Niet alleen zodat uw klanten u kunnen vinden maar ook weer bij u terugkomen!